Handbok för superhjältar 5 – Försvunna (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elias Våhlund (författare), Agnes Våhlund (författare), Frida Hallgren (berättare)

Handbok för superhjältar 5 – Försvunna (Handbok för superhjältar #5) ljudbok

79 kr
(0)
"Bara de riktigt starka vågar visa sig svaga" Det har gått en dryg månad sedan Rosenhills stora skurk, Wolfgang, hamnade bakom lås och bom. Fast det betyder inte att Lisa och Max, stadens egna superhjältar, kan ta ledigt. Fortfarande finns det några få skurkar som tror att de kan överlista superhjältarna. Men så en dag händer något som till och med Lisa och Max har svårt att lösa: Det börjar försvinna barn på nätterna. Ett efter ett försvinner spårlöst. Folk blir allt mer rädda och arga, oc...
79 kr
Författare Elias Våhlund (författare), Agnes Våhlund (författare), Frida Hallgren (berättare), Rebecka Neumann (annat), Agnes Våhlund (illustratör)
Utgiven 19 Juni 2020
Längd 0:49
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129716177
"Bara de riktigt starka vågar visa sig svaga" Det har gått en dryg månad sedan Rosenhills stora skurk, Wolfgang, hamnade bakom lås och bom. Fast det betyder inte att Lisa och Max, stadens egna superhjältar, kan ta ledigt. Fortfarande finns det några få skurkar som tror att de kan överlista superhjältarna. Men så en dag händer något som till och med Lisa och Max har svårt att lösa: Det börjar försvinna barn på nätterna. Ett efter ett försvinner spårlöst. Folk blir allt mer rädda och arga, och de undrar varför superhjältarna inte hittar barnen. Samtidigt försöker Lisa lära Nick och Robert superhjältekrafter, men inte heller det går bra. Plötsligt är alla emot Lisa, och Lisa själv vet inte längre vem hon kan lita på? Första delen av Handbok för superhjältar kom 2017 och sedan dess har serien tagit Sverige med storm. Äventyren om Lisa skildrar en liten tjej som tar saken i egna händer. Handbok för superhjältar är fartfyllda, spännande och färgstarka äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!