Hämndens dag (ljudbok) av Katja Brandis
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katja Brandis (författare), Magnus Schmitz (berättare)

Hämndens dag (Woodwalkers #6) ljudbok

99 kr
(0)
Sommaren har kommit till Klippiga bergen och med den de avslutande examensproven på Clearwater High. Men Carag har svårt att koncentrera sig på skolan när Hämndens dag närmar sig med stormsteg.  Förtvivlat försöker Carag och hans vänner utarbeta en plan för att försvara människorna mot Andrew Milling och hans kumpaner. Och inte blir det bättre av att de vet att det finns gott om Milling-anhängare även i de egna leden. Finns det någon möjlighet att stoppa Milling i tid och avslöja hans mörka ...
Ljudbok 99 kr
Författare Katja Brandis (författare), Magnus Schmitz (berättare), Anna Hörmander Plewka (översättare), Claudia Carls (illustratör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 6 September 2021
Längd 9:08
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Woodwalkers
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179857516
Sommaren har kommit till Klippiga bergen och med den de avslutande examensproven på Clearwater High. Men Carag har svårt att koncentrera sig på skolan när Hämndens dag närmar sig med stormsteg.  Förtvivlat försöker Carag och hans vänner utarbeta en plan för att försvara människorna mot Andrew Milling och hans kumpaner. Och inte blir det bättre av att de vet att det finns gott om Milling-anhängare även i de egna leden. Finns det någon möjlighet att stoppa Milling i tid och avslöja hans mörka hemligheter? Ska den gåtfulla Arula lyckas hjälpa dem?