Hallon på cirkus (ljudbok) av Erika Eklund Wils
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Erika Eklund Wilson (författare), Therese Jirek (berättare), Terese Jirek (berättare)

Hallon på cirkus (Hallon #7) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Välkomna till Cirkus Hallon! Lisa och Tyra ska ha en egen cirkus. Cirkus Hallon! Tyra har en massa djur. De kan säkert göra konster. Hallon är en jättebra cirkushäst, hon är så snäll när Lisa och Tyra gör sina balans-nummer på hennes rygg. De nya kompisarna Sigge och Elsa får också vara med. Då dyker någon upp och stör. En gammal bästis som vill ha Lisa tillbaka … Erika Eklund Wilson berättar lekfullt om situationer som många barn kan känna igen sig i, med en ton som tydligt talar till barne...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Erika Eklund Wilson (författare), Erika Eklund Wilson (illustratör), Therese Jirek (berättare), Terese Jirek (berättare)
Utgiven 27 Augusti 2015
Längd 0:12
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Hallon
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175431802
Välkomna till Cirkus Hallon! Lisa och Tyra ska ha en egen cirkus. Cirkus Hallon! Tyra har en massa djur. De kan säkert göra konster. Hallon är en jättebra cirkushäst, hon är så snäll när Lisa och Tyra gör sina balans-nummer på hennes rygg. De nya kompisarna Sigge och Elsa får också vara med. Då dyker någon upp och stör. En gammal bästis som vill ha Lisa tillbaka … Erika Eklund Wilson berättar lekfullt om situationer som många barn kan känna igen sig i, med en ton som tydligt talar till barnen själva. Härligt lättläst för nybörjarläsare om gemenskap, lek, och nya och gamla vänner. Och hästar såklart! Lätta att läsa. Svåra att motstå.