Hajbarnet (ljudbok) av Barbro Lindgren
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Barbro Lindgren (författare), Sissela Kyle (berättare)

Hajbarnet ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Det här är sagan om en hajmamma och ett litet hajbarn. De bor i ett hav långt borta. Det är inget stort hav. Om man står på ena sidan så kan man se över till den andra. Om man inte är liten som en skogsmus, för de ser knappt över en vattenpöl, så små ögon har de! Hajbarnet handlar om ett nyfiket hajbarn och en orolig hajmamma. Hajbarnet tycker att allt är roligt, han vill leka, uppleva och komma bort Men hur ska han upptäcka världen utan att mamma haj blir orolig? Med färgstarka och humoris...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Barbro Lindgren (författare), Sissela Kyle (berättare), Charlotte Ramel (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 8 Maj 2020
Längd 0:04
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129726480
Det här är sagan om en hajmamma och ett litet hajbarn. De bor i ett hav långt borta. Det är inget stort hav. Om man står på ena sidan så kan man se över till den andra. Om man inte är liten som en skogsmus, för de ser knappt över en vattenpöl, så små ögon har de! Hajbarnet handlar om ett nyfiket hajbarn och en orolig hajmamma. Hajbarnet tycker att allt är roligt, han vill leka, uppleva och komma bort Men hur ska han upptäcka världen utan att mamma haj blir orolig? Med färgstarka och humoristiska bilder och genial text har Barbro Lindgren och Charlotte Ramel skapat en bok om nyfikenhet, rädsla och mod. En bok om att vilja tänja på gränserna. Men också om att våga släppa taget, för hur ska man annars kunna bli stor?