al-Hakawati 2: Hästhuvudet (svenska/arabiska) (
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mats Rehnman (författare), Camilla Bard (berättare), Wiji Bohme Shomary (berättare)

al-Hakawati 2: Hästhuvudet (svenska/arabiska) (al-Hakawati #2) ljudbok

195 kr
(0)
Kan kärlek ändra ditt liv? En fattig vedhuggare är ute och arbetar i skogen. Då hör han en röst. Men var kommer den ifrån? Han ser ingen människa. Så upptäcker han ett hästhuvud som ligger på marken. Huvudet ber artigt att få följa med honom hem. Vedhuggaren tar hem det snälla huvudet. Hans fru får först en chock, men det visar sig att hästhuvudet kommer att förändra deras liv för alltid. Detta är en så kallad mångspråksbok. På den vänstra sidan står texten på svenska och på den högra arabisk...
195 kr
Författare Mats Rehnman (författare), Camilla Bard (berättare), Mats Rehnman (medförfattare), David Henson (annat), Wiji Bohme Shomary (berättare)
Utgiven 6 April 2017
Längd 0:25
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie al-Hakawati
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175434117
Kan kärlek ändra ditt liv? En fattig vedhuggare är ute och arbetar i skogen. Då hör han en röst. Men var kommer den ifrån? Han ser ingen människa. Så upptäcker han ett hästhuvud som ligger på marken. Huvudet ber artigt att få följa med honom hem. Vedhuggaren tar hem det snälla huvudet. Hans fru får först en chock, men det visar sig att hästhuvudet kommer att förändra deras liv för alltid. Detta är en så kallad mångspråksbok. På den vänstra sidan står texten på svenska och på den högra arabiska. Två personer kan turas om att läsa inför en tvåspråkig publik.