Hämndens ö (ljudbok) av Erik Eriksson, Margaret
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Erik Eriksson (författare), Margaretha Levin Blekastad (författare), Sofi Piel (författare), Magnus Östnäs (författare), Richard Grandin (författare), Anna Maria Käll (berättare)

Hämndens ö (Roslagsmorden #2) ljudbok

99 kr
(0)
Del 2: Roslagsmorden. Polisen Fatima Barsawi och hennes väninna Malin Skogh åker till Söderarm för att delta i en kurs i mindfulness och meditation. Den första morgonen hittas en av deltagarna död. Det ser ut som en olyckshändelse, men när det visar sig att flera av deltagarna har gamla band till varandra börjar Fatima misstänka att allt inte står rätt till. En storm blåser upp och isolerar dem på ön, samtidigt som dramatiken stiger. Fatima och Malin söker febrilt efter svar, men blir själva...
99 kr
Författare Erik Eriksson (författare), Margaretha Levin Blekastad (författare), Sofi Piel (författare), Magnus Östnäs (författare), Richard Grandin (författare), Anna Maria Käll (berättare), Emma Graves (annat)
Utgiven 31 Juli 2018
Längd 4:54
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794349
Del 2: Roslagsmorden. Polisen Fatima Barsawi och hennes väninna Malin Skogh åker till Söderarm för att delta i en kurs i mindfulness och meditation. Den första morgonen hittas en av deltagarna död. Det ser ut som en olyckshändelse, men när det visar sig att flera av deltagarna har gamla band till varandra börjar Fatima misstänka att allt inte står rätt till. En storm blåser upp och isolerar dem på ön, samtidigt som dramatiken stiger. Fatima och Malin söker febrilt efter svar, men blir själva inlåsta. Samtidigt börjar hemligheter ur det förflutna komma fram i ljuset.