Gyllene jakt (ljudbok) av Barbara Cartland, Car
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Barbara Cartland (författare), Cartland Barbara (författare), Elin Abelin (berättare), Ida Olsson (berättare)

Gyllene jakt (Den eviga samlingen #2) ljudbok

65 kr
(0)
Mycket vacker och mycket rik. Den som friar till en sådan kvinna måste väl kallas lycksökare? Mycket snygg og dessutom hertig. Den som gifter sig med en sådan man måste väl kallas lycksökerska? Men Amor kan många knep. Han drar sig inte för någonting för at få Oletha och hertigen av Gorleston dit han vill. Men kommer han at lyckas den här gången? BARBARA CARTLAND Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva  författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands...
65 kr
45 kr
Författare Elin Abelin (berättare), Barbara Cartland (författare), Cartland Barbara (författare), Ida Olsson (berättare), Sonja Melinder (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 14 april 2016
Längd 4:47
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711502211
Mycket vacker och mycket rik. Den som friar till en sådan kvinna måste väl kallas lycksökare? Mycket snygg og dessutom hertig. Den som gifter sig med en sådan man måste väl kallas lycksökerska? Men Amor kan många knep. Han drar sig inte för någonting för at få Oletha och hertigen av Gorleston dit han vill. Men kommer han at lyckas den här gången? BARBARA CARTLAND Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva  författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. DEN EVIGA SAMLINGEN Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.