Gustava & Tex och den heliga cirkusstrutsen (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Martin Widman (författare), Lana Brunell (författare), Cecilia Frode (berättare)

Gustava & Tex och den heliga cirkusstrutsen (Gustava & Tex #2) ljudbok

79 kr
(0)
Strutsen Gustava och haren Tex är bästa vänner och bor i en djurpark. Att Gustava är parkens stolthet, det råder det ingen tvekan om, i alla fall inte om man frågar strutsen själv. Enligt henne kommer besökarna mest för hennes skull. Men så kommer en cirkus till stan och slår upp sitt tält på ängen bredvid djurparken. Och plötsligt, utan att riktigt förstå hur det gick till, har Gustava blivit såld till cirkusen! När den värsta chocken lagt sig är hon ganska smickrad, hon ska få ha en glittr...
79 kr
79 kr
Författare Martin Widman (författare), Lana Brunell (författare), Cecilia Frode (berättare), Sarah Sheppard (illustratör)
Utgiven 24 April 2020
Längd 0:38
Genrer Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129726503
Strutsen Gustava och haren Tex är bästa vänner och bor i en djurpark. Att Gustava är parkens stolthet, det råder det ingen tvekan om, i alla fall inte om man frågar strutsen själv. Enligt henne kommer besökarna mest för hennes skull. Men så kommer en cirkus till stan och slår upp sitt tält på ängen bredvid djurparken. Och plötsligt, utan att riktigt förstå hur det gick till, har Gustava blivit såld till cirkusen! När den värsta chocken lagt sig är hon ganska smickrad, hon ska få ha en glittrande krona på huvudet, gå på lina och tämja lejon och de andra djuren ser ju så fåniga ut. Men när Gustava inser att lejontämjare står inne i de blodtörstiga lejonens bur, börjar hon längta hem till Tex och djurparken.