Gustava & Tex går till kungen (ljudbok) av Mart
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Martin Widman (författare), Lana Brunell (författare), Cecilia Frode (berättare)

Gustava & Tex går till kungen (Gustava & Tex #1) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Gustava är snyggast i djurparken. De flesta som besöker parken kommer för att titta på Gustava. Det är klart att de tittar lite på marsvinen, kaninerna, minigrisarna och dvärghönsen också, men Gustava är liksom parkens stolthet - i alla fall om man frågar henne själv. Men en dag blir Gustava så skrämd att hon flyr från sin inhägnad, och mitt i tumultet råkar hon springa rakt in i en lyktstolpe. När hon kommer på fötter igen har hon ingen aning om vem hon är. Men tillsammans med sin nyfunne v...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Martin Widman (författare), Lana Brunell (författare), Cecilia Frode (berättare), Sarah Sheppard (illustratör)
Utgiven 19 April 2020
Längd 1:11
Genrer Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129726497
Gustava är snyggast i djurparken. De flesta som besöker parken kommer för att titta på Gustava. Det är klart att de tittar lite på marsvinen, kaninerna, minigrisarna och dvärghönsen också, men Gustava är liksom parkens stolthet - i alla fall om man frågar henne själv. Men en dag blir Gustava så skrämd att hon flyr från sin inhägnad, och mitt i tumultet råkar hon springa rakt in i en lyktstolpe. När hon kommer på fötter igen har hon ingen aning om vem hon är. Men tillsammans med sin nyfunne vän, haren Tex, ger hon sig iväg för att ta reda på det.