Gömstället i Amsterdam (ljudbok) av Hanna Blixt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hanna Blixt (författare), Jakob Blixt (författare), Dan Bratt (berättare)

Gömstället i Amsterdam (Historieväktarna #2) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Tänk om du kunde resa i tiden … Milton och Iona beger sig till 40-talets Amsterdam, mitt under tyskarnas ockupation. De måste till varje pris rädda Miltons föräldrar och de andra tidsresenärerna, Örnarna, som har fastnat i olika århundraden under sina resor. Utan Milton och Ionas hjälp är de chanslösa. Under sitt sökande efter Örnarna blir Milton och Iona visade till en vind där de får bo tillfälligt. Det blir snart tydligt att vinden är ett gömställe för två judiska familjer. En av de gömda ...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hanna Blixt (författare), Jakob Blixt (författare), Jakob Blixt (medförfattare), Dan Bratt (berättare), Johan Leidefors (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 9 November 2021
Längd 4:23
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179858889
Tänk om du kunde resa i tiden … Milton och Iona beger sig till 40-talets Amsterdam, mitt under tyskarnas ockupation. De måste till varje pris rädda Miltons föräldrar och de andra tidsresenärerna, Örnarna, som har fastnat i olika århundraden under sina resor. Utan Milton och Ionas hjälp är de chanslösa. Under sitt sökande efter Örnarna blir Milton och Iona visade till en vind där de får bo tillfälligt. Det blir snart tydligt att vinden är ett gömställe för två judiska familjer. En av de gömda är ingen mindre än Anne Frank, vilket får Milton och Iona att ifrågasätta löftet om att inte ingripa i historien. Kommer de att kunna hjälpa alla som fastnat i tiden, och kan de rädda Anne Frank och familjerna utan att förändra historien? Gömstället i Amsterdam är den spännande fortsättningen på Uppdraget i London i trilogin Historieväktarna. Missa inte den sista och avslutande delen i serien, Flykten från Budapest.