Godnatt alla djur på gården (ljudbok) av Helena
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Kubicek Boye (författare), Adam Lundgren (berättare)

Godnatt alla djur på gården (Sömnsagor #5) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
GODNATT ALLA DJUR PÅ GÅRDEN. Innan du somnar ska du säga godnatt till alla djuren på gården. Du hämtar in hästen från hagen och klappar den varma pälsen. Du ser efter att kossan och getterna har det bra och att lammen och kultingarna sover gott hos sina mammor.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa ...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helena Kubicek Boye (författare), Rebecka Neumann (annat), Laura Di Francesco (illustratör), Adam Lundgren (berättare)
Utgiven 21 Augusti 2019
Längd 0:10
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Sömnsagor
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129723465
GODNATT ALLA DJUR PÅ GÅRDEN. Innan du somnar ska du säga godnatt till alla djuren på gården. Du hämtar in hästen från hagen och klappar den varma pälsen. Du ser efter att kossan och getterna har det bra och att lammen och kultingarna sover gott hos sina mammor.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. I bokens finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna.