Godhetsbrigaden - S1E1 : Drömmarnas trädgård (l
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pernilla Glaser (författare), Rasmus Luthander (berättare), Nour El Refai (berättare)

Godhetsbrigaden - S1E1 : Drömmarnas trädgård (Godhetsbrigaden #1) ljudbok

59 kr
(0)
Nour El Refai och Rasmus Luthander är Lydia och Ronnie, kärleksparet i Godhetsbrigaden. De startade street art-gruppen som chockade Sverige med sin kärleksrevolution. Sen kom katastrofen. Och tystnaden. Lydia har inte pratat med någon om Godhetsbrigaden i över ett år när Ronnies brev når henne. Hur ont det än gör att ses igen måste de berätta sin historia. Fem unga människor som tidigare inte haft så mycket som en p-bot tillsammans begår grova brott i kärlekens och konstens namn. Pernilla Gla...
Ljudbok 59 kr E-Bok 59 kr
Författare Pernilla Glaser (författare), Johan Brosow (illustratör), Johan Brosow (annat), Rasmus Luthander (berättare), Nour El Refai (berättare)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 15 Januari 2019
Längd 0:47
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188704665
Nour El Refai och Rasmus Luthander är Lydia och Ronnie, kärleksparet i Godhetsbrigaden. De startade street art-gruppen som chockade Sverige med sin kärleksrevolution. Sen kom katastrofen. Och tystnaden. Lydia har inte pratat med någon om Godhetsbrigaden i över ett år när Ronnies brev når henne. Hur ont det än gör att ses igen måste de berätta sin historia. Fem unga människor som tidigare inte haft så mycket som en p-bot tillsammans begår grova brott i kärlekens och konstens namn. Pernilla Glaser har skrivit en vibrerande följetong om ett Greenpeace för konstaktioner. En berättelse om unga människor som med förhöjd livskänsla och moralisk högspänning drömmer om att göra skillnad.