Goda rån är dyra (ljudbok) av Catharina Ingelma
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Catharina Ingelman-Sundberg (författare), Morgan Alling (berättare), Helge Skoog (berättare)

Goda rån är dyra (Pensionärsligan #4) ljudbok

85 kr
(0)
Pensionärsligan med Märtha i spetsen har gjort succé över hela världen. Nu är gänget tillbaka för att på nytt ställa saker och ting tillrätta – och begå ett och annat välgörenhetsbrott. Efter en dråplig stöldkupp i Stockholm fattar polisen misstankar, och pensionärerna flyr ut på landet. Under resan gör de nedslående upptäckter. Matöppet har stängt – för gott. Bensinmacken är nedlagd. Och internetuppkopplingen funkar inte … Nu är goda råd dyra. Snabbt organiseras Operation Rädda Landsbygden –...
Ljudbok 85 kr E-Bok 125 kr
Författare Catharina Ingelman-Sundberg (författare), Morgan Alling (berättare), Helge Skoog (berättare), Nils Olsson (annat)
Utgiven 23 September 2020
Längd 9:51
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137157252
Pensionärsligan med Märtha i spetsen har gjort succé över hela världen. Nu är gänget tillbaka för att på nytt ställa saker och ting tillrätta – och begå ett och annat välgörenhetsbrott. Efter en dråplig stöldkupp i Stockholm fattar polisen misstankar, och pensionärerna flyr ut på landet. Under resan gör de nedslående upptäckter. Matöppet har stängt – för gott. Bensinmacken är nedlagd. Och internetuppkopplingen funkar inte … Nu är goda råd dyra. Snabbt organiseras Operation Rädda Landsbygden – med civil olydnad på dagordningen. Dessutom arrangeras spökvandringar, kobingo och andra svindlande aktiviteter som ska locka folk och jobb till landsbygden. En högaktuell livsbejakande underhållningsroman att ta på största allvar!