Goda grannar (ljudbok) av Mattias Edvardsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mattias Edvardsson (författare), Magnus Roosmann (berättare), Lo Kauppi (berättare), Viktor Åkerblom (berättare)

Goda grannar (Lundasviten #2) ljudbok

Pris 69 kr
(1)
Hur väl känner du dina grannar? Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter som verkar perfekt för deras familj. Men allt eftersom de lär känna sina grannar kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer dock tvivlet bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna hände...
Ljudbok 69 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mattias Edvardsson (författare), Magnus Roosmann (berättare), Lo Kauppi (berättare), Viktor Åkerblom (berättare)
Utgiven 15 Juni 2020
Längd 10:34
Genrer Deckare
Serie Lundasviten
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137156330
Hur väl känner du dina grannar? Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter som verkar perfekt för deras familj. Men allt eftersom de lär känna sina grannar kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer dock tvivlet bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer? ”Goda grannar” är en psykologisk spänningsroman om den hårfina gränsen mellan rätt och fel, och om faran med att komma sina grannar alltför nära.