Glasbruket (ljudbok) av Arnaldur Indridason
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Arnaldur Indridason (författare), Pale Olofsson (berättare)

Glasbruket (Erlendur Sveinsson #1) ljudbok

Pris 175 kr
(0)
En äldre man påträffas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop ... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Arnaldur Indridason (författare), Miroslav Sokcic (annat), Pale Olofsson (berättare), Miroslav Šokcic (annat), Ylva Hellerud (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 16 Juni 2020
Längd 9:58
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113110110
En äldre man påträffas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop ... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda. Glasbruket är den första delen i serien om poliserna Erlendur Sveinsson, Sigurður Óli och Elínborg.