Gåvan (ljudbok) av Cecelia Ahern
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecelia Ahern (författare), Sofia Berntson (berättare), Sofia Berntsson (berättare)

Gåvan ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Varje dag för Lou Suffern en kamp mot klockan. Hans känsla är att han måste vara på flera ställen samtidigt. Om nätterna drömmer han rastlösa drömmar och när han är hemma med familjen vandrar tankarna ständigt i väg. Ingenstans finner han ro. På väg till jobbet tidigt en vintermorgon träffar Lou på Gabe, en hemlös man som sitter på gatan utanför kontorsbyggnaden. Lou blir nyfiken och fixar ett jobb åt honom i postrummet. Men snart börjar han ångra sig. Gabe gör Lou illa till mods eftersom ha...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cecelia Ahern (författare), Johanna Svartström (översättare), Sofia Scheutz (annat), Sofia Berntson (berättare), Sofia Berntsson (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 26 Oktober 2021
Längd 9:14
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170286056
Varje dag för Lou Suffern en kamp mot klockan. Hans känsla är att han måste vara på flera ställen samtidigt. Om nätterna drömmer han rastlösa drömmar och när han är hemma med familjen vandrar tankarna ständigt i väg. Ingenstans finner han ro. På väg till jobbet tidigt en vintermorgon träffar Lou på Gabe, en hemlös man som sitter på gatan utanför kontorsbyggnaden. Lou blir nyfiken och fixar ett jobb åt honom i postrummet. Men snart börjar han ångra sig. Gabe gör Lou illa till mods eftersom han verkar lyckas med att vara på två ställen samtidigt!? Gåvan är en berättelse om hemligheter, om att lära sig vad som verkligen är viktigt i livet, och om att vissa läxor är hårda att lära sig men nödvändiga.