Full fart Flugo! (ljudbok) av Tedd Arnold
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tedd Arnold (författare), Joakim Sædén (berättare)

Full fart Flugo! (Flugo #15) ljudbok

Pris 159 kr
(0)
Flugo blåser ut ur bilen när Buzz, Flugo och pappa är ute på en tur. Han hamnar i en lastbil som kör i full fart! Åh nej! Följ efter den där lastbilen, ropar Buzz. Och så börjar en knasig följa-John-lek där Flugo hamnar i alla möjliga fordon längs vägen. Kommer han komma tillbaka till kompisen Buzz? Ett knasigt och fartfyllt äventyr för alla som älskar fordon och Flugo! Passar perfekt för nybörjarläsaren som vill ha en kort och enkel text med mycket fart och humor! Hegas böcker – lätta att ...
Ljudbok 159 kr Pris E-Bok 145 kr Pris
Författare Tedd Arnold (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Tedd Arnold (illustratör), Joakim Sædén (berättare)
Utgiven 14 Augusti 2021
Längd 0:03
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Flugo
Del i serie 15
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180080903

Bokons kunder har även köpt

Flugo blåser ut ur bilen när Buzz, Flugo och pappa är ute på en tur. Han hamnar i en lastbil som kör i full fart! Åh nej! Följ efter den där lastbilen, ropar Buzz. Och så börjar en knasig följa-John-lek där Flugo hamnar i alla möjliga fordon längs vägen. Kommer han komma tillbaka till kompisen Buzz? Ett knasigt och fartfyllt äventyr för alla som älskar fordon och Flugo! Passar perfekt för nybörjarläsaren som vill ha en kort och enkel text med mycket fart och humor! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.