Frontman : En Maria Larsson-thriller (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lotta Fritzdorf (författare), Johan Rosenlind (författare), Gunilla Leining (berättare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Frontman : En Maria Larsson-thriller (Maria Larsson #2) ljudbok

89 kr
(0)
Kriminalkommissarie Maria Larsson har knappt hunnit återhämta sig efter sitt senaste fall, där hon nästan förlorade livet. Hon vilar upp sig hos familjen i Amman, Jordanien, och funderar på att lämna polisen för gott. Tankarna sätts på vänt när hon beordras hem till Stockholm. En serie händelser, tillsynes utan koppling till varandra, är upptakten till den utmanande utredning som nu hamnar på hennes bord. I ett stekande hett Stockholm mördas en högt uppsatt militär samtidigt som ett container...
Ljudbok 89 kr E-Bok 125 kr
Författare Lotta Fritzdorf (författare), Johan Rosenlind (författare), Gunilla Leining (berättare), Katarina Ewerlöf (berättare)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 19 November 2020
Längd 10:21
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179010683
Kriminalkommissarie Maria Larsson har knappt hunnit återhämta sig efter sitt senaste fall, där hon nästan förlorade livet. Hon vilar upp sig hos familjen i Amman, Jordanien, och funderar på att lämna polisen för gott. Tankarna sätts på vänt när hon beordras hem till Stockholm. En serie händelser, tillsynes utan koppling till varandra, är upptakten till den utmanande utredning som nu hamnar på hennes bord. I ett stekande hett Stockholm mördas en högt uppsatt militär samtidigt som ett containerfartyg kapas och försvinner från radarn utanför Ölands norra udde. Plötsligt blir Maria Larsson en bricka i ett internationellt och storpolitiskt spel som utmanar moraliska frågor, både för henne själv och för Sverige. Efter ”Tick tick boom” är kriminalkommissarie Maria Larsson tillbaka i ”Frontman”, en minst lika spännande thriller av författarparet Lotta Fritzdorf och Johan Rosenlind (skaparen av tv-serien Vår tid är nu).