Fristad (ljudbok) av Anna E. Wahlgren, Anna E W
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anna E. Wahlgren (författare), Anna E Wahlgren (författare), Maria Lyckow (berättare)

Fristad ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Två år sedan överfallet. Med stängsel och larm har rättspsykiatern Louise barrikaderat sig i sitt stora hus på landet. Hon har sökt en fristad, men känner sig inte det minsta trygg. Särskilt inte sedan mannen som knivskar henne svårt har släppts fri. Hon väntar och vakar. När små paket börjar dyka upp i brevlådan är hon säker på att han spelar ett spel, leker med henne. Så hittas hennes älskade hund död på gården. Kan det verkligen vara en olycka? Hoten och faran visar sig komma från ett håll...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anna E. Wahlgren (författare), Anna E Wahlgren (författare), Helena Hammarström (annat), Maria Lyckow (berättare)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 6 Augusti 2019
Längd 10:00
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179010171
Två år sedan överfallet. Med stängsel och larm har rättspsykiatern Louise barrikaderat sig i sitt stora hus på landet. Hon har sökt en fristad, men känner sig inte det minsta trygg. Särskilt inte sedan mannen som knivskar henne svårt har släppts fri. Hon väntar och vakar. När små paket börjar dyka upp i brevlådan är hon säker på att han spelar ett spel, leker med henne. Så hittas hennes älskade hund död på gården. Kan det verkligen vara en olycka? Hoten och faran visar sig komma från ett håll hon aldrig hade kunnat ana. Anna E Wahlgrens tredje bok ”Fristad” är en raffinerad psykologisk spänningsroman med oväntade vändningar.