Frigiven - novell ur Krimineller II (ljudbok) a
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Aino Trosell (författare), Tomas Bolme (berättare)

Frigiven - novell ur Krimineller II ljudbok

49 kr
(0)
Han är dömd för mord och villkorligt frigiven efter 8 år, under övervakning. Han lyckas skaffa jobb och bostad och för första gången på 8 år kan han känna sig fri. Han njuter. Men redan första natten börjar mardrömmar hemsöka honom. Han drömmer om mordnatten, då han var så berusad – som så ofta – att han inget minns. Han erkänner ändå mordet, det kan ju knappast ha gått till på något annat sätt. Han har en son, som han inte haft kontakt med under fängelseåren. Sonen kommer på middag och nu f...
49 kr
Författare Aino Trosell (författare), Tomas Bolme (berättare), Jenny Salmson (annat), Jenny Salmson (annat), Magnus Körner (illustratör)
Utgiven 2 December 2014
Längd 0:32
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176070338
Han är dömd för mord och villkorligt frigiven efter 8 år, under övervakning. Han lyckas skaffa jobb och bostad och för första gången på 8 år kan han känna sig fri. Han njuter. Men redan första natten börjar mardrömmar hemsöka honom. Han drömmer om mordnatten, då han var så berusad – som så ofta – att han inget minns. Han erkänner ändå mordet, det kan ju knappast ha gått till på något annat sätt. Han har en son, som han inte haft kontakt med under fängelseåren. Sonen kommer på middag och nu får han äntligen veta det han inte visste om mordnatten.