Från min loge på Dramaten (ljudbok) av Börje Ah
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Börje Ahlstedt (författare), Lena Katarina Swanberg (författare), Börje Ahlstedt (berättare)

Från min loge på Dramaten ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Det var inte lätt för portvaktssonen från Lilla Essingen att finna sig till rätta på Dramatens elevskola, men nu nästan femtio år senare är skådespelaren Börje Ahlstedt så gott som sammanvuxen med nationalscenen vid Nybroplan där han är den ende som har en egen loge. Därifrån berättar han om sitt liv på och utanför scenen, om de viktiga ögonblicken, om att bli sedd och förbisedd, om kolleger och chefer, vänner och ovänner, om konstnärskapets villkor och skådespelandets teknik, om scenskräck o...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Börje Ahlstedt (författare), Lena Katarina Swanberg (författare), Lena Katarina Swanberg (medförfattare), Börje Ahlstedt (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 12 Maj 2011
Längd 5:17
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186519483
Det var inte lätt för portvaktssonen från Lilla Essingen att finna sig till rätta på Dramatens elevskola, men nu nästan femtio år senare är skådespelaren Börje Ahlstedt så gott som sammanvuxen med nationalscenen vid Nybroplan där han är den ende som har en egen loge. Därifrån berättar han om sitt liv på och utanför scenen, om de viktiga ögonblicken, om att bli sedd och förbisedd, om kolleger och chefer, vänner och ovänner, om konstnärskapets villkor och skådespelandets teknik, om scenskräck och kärlek samt förstås om mentorn och vännen Ingmar Bergman.