Förundranseffekten : Om allt ifrån solnedgångar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sara Hammarkrantz (författare), Katrin Sandberg (författare), Sara Hammarkrantz (berättare), Katrin Sandberg (berättare)

Förundranseffekten : Om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser. ljudbok

89 kr
(0)
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer. Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbry...
Ljudbok 89 kr E-Bok 109 kr
Författare Sara Hammarkrantz (författare), Katrin Sandberg (författare), Sara Hammarkrantz (berättare), Katrin Sandberg (berättare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 4 November 2020
Längd 5:27
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178872336
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer. Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.