Förmörkelsen (ljudbok) av Karin Fossum
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Fossum (författare), Ludvig Josephson (berättare)

Förmörkelsen (Konrad Sejer #14) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman. Vad händer med en familj som mister ett barn? Ett gift par checkar in på hotell tillsammans med sin femton månader gamla son. Tidigt nästa morgon inträffar det fruktansvärda: den lilla pojken dör sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra, det som en gång var ett äktenskap har blivit en destruktiv ...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 69 kr Pris
Författare Karin Fossum (författare), Margareta Järnebrand (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Anders Timrén (annat), Ludvig Josephson (berättare)
Utgiven 17 Juni 2020
Längd 10:50
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Konrad Sejer
Del i serie 14
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137156309

Bokons kunder har även köpt

Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman. Vad händer med en familj som mister ett barn? Ett gift par checkar in på hotell tillsammans med sin femton månader gamla son. Tidigt nästa morgon inträffar det fruktansvärda: den lilla pojken dör sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra, det som en gång var ett äktenskap har blivit en destruktiv maktkamp mellan två desperata människor. I brist på bevis blir båda frikända, men Sejer kan inte släppa fallet. Han tänker på det oskyldiga barnet, den här gången vet han att det är viktigare än någonsin att hitta sanningen.