Förföljd (ljudbok) av Arne Svingen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Arne Svingen (författare), Morgan Alling (berättare)

Förföljd (Skräckslagen #6) ljudbok

75 kr
(0)
Gard och Jonas har varit och hälsat på sin kompis Asgeir. De vinkar glatt till honom från sina platser på tåget, när de plötsligt ser hur en skugga framträder bakom Asgeir och lägger sina händer runt hans hals. Asgeir försvinner in i mörkret! Gard och Jonas stirrar chockade ut genom fönstret medan tåget lämnar stationen – vad var det egentligen som hände? Vem eller vad var den där skuggan? Och hur ska de hjälpa sin vän? "Skräckslagen" är serien för dig som älskar riktigt bra skräck. Hårresan...
Ljudbok 75 kr
Författare Arne Svingen (författare), Morgan Alling (berättare), Barbro Lagergren (översättare), Caroline Linhult (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 18 Oktober 2021
Längd 2:13
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770730
Gard och Jonas har varit och hälsat på sin kompis Asgeir. De vinkar glatt till honom från sina platser på tåget, när de plötsligt ser hur en skugga framträder bakom Asgeir och lägger sina händer runt hans hals. Asgeir försvinner in i mörkret! Gard och Jonas stirrar chockade ut genom fönstret medan tåget lämnar stationen – vad var det egentligen som hände? Vem eller vad var den där skuggan? Och hur ska de hjälpa sin vän? "Skräckslagen" är serien för dig som älskar riktigt bra skräck. Hårresande, smygande och bloddrypande berättelser om sådant som man inte ser till vardags, annat än kanske i ögonvrån. Böckerna är skrivna av några av nordens bästa barn- och ungdomsboksförfattare och kommer garanterat ge dig kalla kårar.