Förändra ditt liv 5 minuter i taget : Bättre hä
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Rangan Chatterjee (författare), Charlotta Jonsson (berättare)

Förändra ditt liv 5 minuter i taget : Bättre hälsa med enkla steg för varje dag ljudbok

149 kr
(0)
Alla vill väl ha bättre hälsa, men ett känt faktum är att tidsbrist är det största hindret i vardagen. Tänk då om allt som behövs bara är 5 minuter? I sin nya bok vill succéläkaren Rangan Chatterjee sänka trösklarna ännu mer för oss som vill göra bra hälsoval men som inte anser oss ha tid. Genom en mängd övningar och enkla saker som du kan göra själv - och som alla tar 5 minuter att genomföra - kan du påbörja resan mot ett mer hälsosamt och mindre stressfyllt liv. En så kallad hälsokick på...
Ljudbok 149 kr E-Bok 149 kr
Författare Rangan Chatterjee (författare), Pernilla Qvist (annat), Charlotta Jonsson (berättare), Sandra Medin (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 5 November 2020
Längd 4:44
Genrer Medicin, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113111421
Alla vill väl ha bättre hälsa, men ett känt faktum är att tidsbrist är det största hindret i vardagen. Tänk då om allt som behövs bara är 5 minuter? I sin nya bok vill succéläkaren Rangan Chatterjee sänka trösklarna ännu mer för oss som vill göra bra hälsoval men som inte anser oss ha tid. Genom en mängd övningar och enkla saker som du kan göra själv - och som alla tar 5 minuter att genomföra - kan du påbörja resan mot ett mer hälsosamt och mindre stressfyllt liv. En så kallad hälsokick på 5 minuter är gratis och går att utföra i princip var som helst. Hälsokickarna finns inom områdena kropp, själ och hjärta och helst ska du göra tre om dagen, en ur varje kategori. Om du gör många små saker, dag ut och dag in, kan du nå stora resultat! Doktor Chatterjee arbetar ständigt för att ta fram metoder som ska hjälpa hans patienter att hålla sig friskare, istället för att ta medicin. I den här boken har han använt sig av den senaste forskningen inom beteendevetenskap.