Följ mig! (ljudbok) av Malin Eriksson, Malin Er
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Malin Eriksson (författare), Malin Eriksson Sjögärd (författare), Lo Tamborini (berättare)

Följ mig! (Pims stall #3) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Neda och Pim är bästa vänner i stallet; tillsammans är de modiga och handlingskraftiga. Nu ska de gå en hoppkurs på ridskolan. Men Pim har aldrig ridit på ridskola förut, och saker blir inte riktigt som de har tänkt sig. De ställs inför helt nya utmaningar. Och den här gången sätts deras vänskap på prov ... Det här är den tredje delen i serien ”Pims stall” och således fortsättningen på Modig med dig och Vi klarar allt!. Sagt om Modig med dig: ”En fin bok som passar finemang att stoppa i hän...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Malin Eriksson (författare), Malin Eriksson Sjögärd (författare), Lisa Zachrisson (annat), Lo Tamborini (berättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 25 September 2020
Längd 0:20
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Pims stall
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179871710
Neda och Pim är bästa vänner i stallet; tillsammans är de modiga och handlingskraftiga. Nu ska de gå en hoppkurs på ridskolan. Men Pim har aldrig ridit på ridskola förut, och saker blir inte riktigt som de har tänkt sig. De ställs inför helt nya utmaningar. Och den här gången sätts deras vänskap på prov ... Det här är den tredje delen i serien ”Pims stall” och således fortsättningen på Modig med dig och Vi klarar allt!. Sagt om Modig med dig: ”En fin bok som passar finemang att stoppa i händerna på en hästälskare som kämpar med läsningen.” (Bloggen Barnboksfamiljen) Sagt om Vi klarar allt!: ”Vi klarar allt! är en välskriven liten pärla som andas vänlighet och vänskap.” (Eva Wendt, Btj häfte 21/2019) Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.