Första gången jag såg dig (ljudbok) av Tasha Ka
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tasha Kavanagh (författare), Nina Zanjani (berättare)

Första gången jag såg dig ljudbok

185 kr
(0)
Yasmin är fixerad vid Alice, den populära tjejen i klassen. I en särskild Alice-ask samlar hon saker som tillhört henne: en lapp med ett ritat hjärta, ett godispapper eller en strumpa som luktar som hon. Men en dag får Yasmin syn på en ensam man som står och iakttar Alice vid skolan. Hon får för sig att han tänker kidnappa henne och ser sin chans att ingripa och bli Alices räddare. Men är Alice verkligen i fara eller är allt bara en produkt av Yasmins fantasi? Hon söker upp mannen och försöke...
185 kr
159 kr
Författare Tasha Kavanagh (författare), Jan Hultman (översättare), Annika H Löfvendahl (översättare), Nina Zanjani (berättare)
Förlag Sekwa förlag
Utgiven 2 December 2018
Längd 7:21
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187917127
Yasmin är fixerad vid Alice, den populära tjejen i klassen. I en särskild Alice-ask samlar hon saker som tillhört henne: en lapp med ett ritat hjärta, ett godispapper eller en strumpa som luktar som hon. Men en dag får Yasmin syn på en ensam man som står och iakttar Alice vid skolan. Hon får för sig att han tänker kidnappa henne och ser sin chans att ingripa och bli Alices räddare. Men är Alice verkligen i fara eller är allt bara en produkt av Yasmins fantasi? Hon söker upp mannen och försöker nästla sig in hos honom för att kunna vara på rätt plats när han väl begår brottet. Men precis när hon börjat släppa tanken på att han kommer att ta Alice, det var nog inbillning alltihop, då försvinner hon. Första gången jag såg dig är en briljant och nattsvart spänningsroman som garanterat kommer att krypa under skinnet på dig.