Försäljning 1.0 : För dig som vill bemästra för
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Simon Löfgren (författare), Kristoffer Stålbrand (berättare)

Försäljning 1.0 : För dig som vill bemästra försäljning ljudbok

105 kr
(0)
Är du ny som säljare eller har du precis startat ditt nya företag och söker svar på vad försäljning är och hur man bemästrar det? Då är Försäljning 1.0 boken för dig.  Tvärtemot vad många tror så är duktiga säljare inget man föds till, precis som att någon som lyfter 150 kg i bänkpress på gymmet inte föddes till det.  I Försäljning 1.0 så visar Simon Löfgren hur du snabbt och enkelt tar dina första steg mot att bli en mästare på försäljning.  Du lär dig bland annat hur du blir köpbar istäl...
105 kr
105 kr
Författare Simon Löfgren (författare), Christopher Butler (medförfattare), Gustav Jonsson Fjällby (annat), Kristoffer Stålbrand (berättare)
Utgiven 18 Juli 2016
Längd 1:33
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198258820
Är du ny som säljare eller har du precis startat ditt nya företag och söker svar på vad försäljning är och hur man bemästrar det? Då är Försäljning 1.0 boken för dig.  Tvärtemot vad många tror så är duktiga säljare inget man föds till, precis som att någon som lyfter 150 kg i bänkpress på gymmet inte föddes till det.  I Försäljning 1.0 så visar Simon Löfgren hur du snabbt och enkelt tar dina första steg mot att bli en mästare på försäljning.  Du lär dig bland annat hur du blir köpbar istället för "säljig" och påträngande. Du får lära dig om hur du sätter upp mål och om hur säljprocessen fungerar med enkla och tydliga exempel. Försäljningens grunder är något man aktivt och strukturerat behöver träna på och Försäljning 1.0 erbjuder de rätta verktygen att börja med.