Före dig (ljudbok) av Lucie Whitehouse
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucie Whitehouse (författare), Annika Hallin (berättare)

Före dig ljudbok

165 kr
(0)
Hannah Reilly jobbar i New Yorks reklamvärld när hon blir stormförälskad och gifter sig med den perfekte mannen. Hon flyttar med honom till det stora viktorianska huset i London, men en dag kommer Mark inte hem från sin affärsresa. Hannah vet inte mycket om hans familj och han pratar aldrig om dem. Hon får en obehaglig känsla av att något inte är som det ska och bestämmer sig för att undersöka saken. Sakta men säkert flyter lögnerna om Marks förflutna upp till ytan - med livsfarliga konsekven...
165 kr
159 kr
Författare Magnus Petersson (annat), Maria Bodner Gröön (översättare), Lucie Whitehouse (författare), Annika Hallin (berättare)
Förlag Sekwa förlag
Utgiven 31 Augusti 2017
Längd 12:01
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187917462
Hannah Reilly jobbar i New Yorks reklamvärld när hon blir stormförälskad och gifter sig med den perfekte mannen. Hon flyttar med honom till det stora viktorianska huset i London, men en dag kommer Mark inte hem från sin affärsresa. Hannah vet inte mycket om hans familj och han pratar aldrig om dem. Hon får en obehaglig känsla av att något inte är som det ska och bestämmer sig för att undersöka saken. Sakta men säkert flyter lögnerna om Marks förflutna upp till ytan - med livsfarliga konsekvenser. "Före dig" är en nervig thriller med högt tempo som håller läsaren i sitt grepp ända till sista sidan.