Förälskelsen (ljudbok) av Hannah Widell, Amanda
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hannah Widell (författare), Amanda Schulman (författare), Moa Gammel (berättare)

Förälskelsen (Två systrar #3) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Den tredje delen i Hannah Widells och Amanda Schulmans serie ”Två systrar”, en modern romansvit om komplicerade relationer och systerskap. Ett katastrofalt bröllopstal, ett krossat hjärta, en grandios förnedring på Grand Hôtel och ett jobberbjudande som inte går att tacka nej till får systrarna Vanessa och Alicia att fly sitt älskade – och hatade – Stockholm för Drömmarnas stad: Los Angeles. När de kommer dit känns det som om allting är möjligt, men i deras nya liv sätts det mesta på spel. ...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hannah Widell (författare), Amanda Schulman (författare), Moa Gammel (berättare), Lovisa Burfitt (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 22 Februari 2019
Längd 7:30
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Två systrar
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270989
Den tredje delen i Hannah Widells och Amanda Schulmans serie ”Två systrar”, en modern romansvit om komplicerade relationer och systerskap. Ett katastrofalt bröllopstal, ett krossat hjärta, en grandios förnedring på Grand Hôtel och ett jobberbjudande som inte går att tacka nej till får systrarna Vanessa och Alicia att fly sitt älskade – och hatade – Stockholm för Drömmarnas stad: Los Angeles. När de kommer dit känns det som om allting är möjligt, men i deras nya liv sätts det mesta på spel. Vilka relationer är värda att kämpa för?