Flicka försvunnen (ljudbok) av Caroline B. Coon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Caroline B. Cooney (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Flicka försvunnen (Jennie #1) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Först tänkte Janie inte så mycket på bilden av den lilla saknade flickan. Hon var bara ett av de många barn som försvunnit spårlöst och som nu efterlystes av sina förtvivlade föräldrar. Janie hade sett hundratals liknande bilder förut. Men plötsligt slog det henne. Hon kände igen den där lilla flickan, som enligt texten försvunnit tolv år tidigare i ett köpcentrum. Och hon kände igen den prickiga klänningen! Den klänningen hade varit Janies älsklingsplagg. Det hela verkade så otroligt, som en...
Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Callin Öhrvall Delmar (berättare), Caroline B. Cooney (författare), Kersti Wittbom (översättare), Christian Fuenfhausen (annat)
Förlag Storyside
Utgiven 3 Juni 2016
Längd 4:28
Genrer Barnböcker
Serie Jennie
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176137215
Först tänkte Janie inte så mycket på bilden av den lilla saknade flickan. Hon var bara ett av de många barn som försvunnit spårlöst och som nu efterlystes av sina förtvivlade föräldrar. Janie hade sett hundratals liknande bilder förut. Men plötsligt slog det henne. Hon kände igen den där lilla flickan, som enligt texten försvunnit tolv år tidigare i ett köpcentrum. Och hon kände igen den prickiga klänningen! Den klänningen hade varit Janies älsklingsplagg. Det hela verkade så otroligt, som en hemsk mardröm, men hon kunde inte komma ifrån tanken. Flickan på bilden var hon själv.