Firgrovestallet (ljudbok) av Helena Dahlgren, S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment AB (författare), Emma Öst (berättare)

Firgrovestallet (star stable) ljudbok

59 kr
(0)
Välkommen till ön Jorvik – ett paradis för hästälskare där vad som helst kan hända! Den magiska hästön är känd för alla sina stall. Ödesryttarna Linda, Alex, Anne och Lisa ger sig ut på en långritt för att besöka några av öns alla stall. I Firgrove är det som att komma till en riktig westernby, med salooner och läderverkstäder. Oftast är det en slumrig stämning i det lilla samhället, men tidigt en morgon galopperar ett skräckslaget och skadat föl in på gårdsplanen utanför Firgrovestallet o...
Ljudbok 59 kr
Författare Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment AB (författare), Emma Öst (berättare), Marie Beschorner (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 27 Oktober 2021
Längd 0:22
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie star stable
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179773526
Välkommen till ön Jorvik – ett paradis för hästälskare där vad som helst kan hända! Den magiska hästön är känd för alla sina stall. Ödesryttarna Linda, Alex, Anne och Lisa ger sig ut på en långritt för att besöka några av öns alla stall. I Firgrove är det som att komma till en riktig westernby, med salooner och läderverkstäder. Oftast är det en slumrig stämning i det lilla samhället, men tidigt en morgon galopperar ett skräckslaget och skadat föl in på gårdsplanen utanför Firgrovestallet och innan någon hinner hjälpa fölet så har det rusat vidare bort mot skogen. De fyra Ödesryttarna Lisa, Linda, Anne och Alex deltar i sökinsatsen för att hitta fölet. Men det är en kamp mot klockan, för fölet överlever inte länge med sina skador… Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.