Fatta grejen med Skunkar (ljudbok) av Alain M.
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Sampar (författare), Måns Westling (berättare)

Fatta grejen med Skunkar (Fatta grejen med #4) ljudbok

149 kr
(0)
Har du hört att något luktar skunk? Det betyder att något luktar äckligt! Skunken har nämligen två körtlar vid rumpan som den kan spruta illaluktande vätska ifrån om den blir hotad! Och kan du fatta att skunkar kan sikta rätt bra när de skjuter ut vätska? De kan faktiskt pricka något hela fem meter bort! Fatta grejen med … är en serie enkla faktaböcker med en stor dos humor! Varje bok handlar om ett lite ovanligt djur och nu är det dags för skunken! Vill du både skratta och lära dig om alla ...
Ljudbok 149 kr E-Bok 149 kr
Författare Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Sampar (författare), Måns Westling (berättare), Johanna Brock (översättare), Sampar (illustratör), André Gagnon (GAG) (illustratör)
Utgiven 1 Mars 2021
Längd 0:10
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180080750
Har du hört att något luktar skunk? Det betyder att något luktar äckligt! Skunken har nämligen två körtlar vid rumpan som den kan spruta illaluktande vätska ifrån om den blir hotad! Och kan du fatta att skunkar kan sikta rätt bra när de skjuter ut vätska? De kan faktiskt pricka något hela fem meter bort! Fatta grejen med … är en serie enkla faktaböcker med en stor dos humor! Varje bok handlar om ett lite ovanligt djur och nu är det dags för skunken! Vill du både skratta och lära dig om alla sätt skunken stinker på är det här precis rätt bok! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.