Fatta grejen med Komodovaraner (ljudbok) av Ala
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Joakim Sædén (berättare)

Fatta grejen med Komodovaraner (Fatta grejen med #3) ljudbok

149 kr
(0)
Kan du fatta att komodovaranen är ett av världens mest skräckinjagande rovdjur? Den kan nämligen på bara 15 minuter anfalla, döda och äta upp ett helt vildsvin! Och fatta att oftast dör den som blir biten av en komodovaran. En annan knäpp grej är att på ön Komodo så måste man begrava sina döda jättedjupt ner i marken för annars gräver ödlorna upp liken och äter upp dem! Vågar du ta reda på mer om denna utrotningshotade best? Varva kunskap med as-garv när du läser Fatta grejen med komodovar...
Ljudbok 149 kr E-Bok 149 kr
Författare Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Joakim Sædén (berättare), Johanna Brock (översättare), Sampar (illustratör)
Utgiven 9 Oktober 2020
Längd 0:11
Genrer 6-9 År, Humor, Barnböcker, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819140
Kan du fatta att komodovaranen är ett av världens mest skräckinjagande rovdjur? Den kan nämligen på bara 15 minuter anfalla, döda och äta upp ett helt vildsvin! Och fatta att oftast dör den som blir biten av en komodovaran. En annan knäpp grej är att på ön Komodo så måste man begrava sina döda jättedjupt ner i marken för annars gräver ödlorna upp liken och äter upp dem! Vågar du ta reda på mer om denna utrotningshotade best? Varva kunskap med as-garv när du läser Fatta grejen med komodovaraner, där korta och enkla faktarutor kompletteras med humoristiska teckningar av kanadensiske tecknaren Sampar. Fatta grejen är en faktaserie med glimten i ögat för den som vill veta mer om lite ovanliga djur! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.