Fatta grejen med Flugor (ljudbok) av Alain M. B
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Sampar (författare), Joakim Sædén (berättare)

Fatta grejen med Flugor (Fatta grejen) ljudbok

Pris 145 kr
(0)
Hur mycket kan du om den vanligaste flugan, husflugan, egentligen? Visste du att den kan flyga i 2 kilometer i timmen och att den kan slå med vingarna 300 gånger på en sekund? Eller att en flugas ögon består av 4000 facetter. Varje facett är som ett eget öga, med lins och hornhinna! Något du kanske vet är att flugor äter sopor, men kan du fatta att flugor sitter på oss människor för att dricka? Inte blod som myggorna utan vårt svett! Lär dig allt och lite till om detta surrande småkryp! Fatt...
Ljudbok 145 kr Pris E-Bok 145 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alain M. Bergeron (författare), Michel Quintin (författare), Sampar (författare), Joakim Sædén (berättare), Johanna Brock (översättare), Sampar (illustratör), André Gagnon (illustratör)
Utgiven 4 Oktober 2021
Längd 0:10
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Fatta grejen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180082884
Hur mycket kan du om den vanligaste flugan, husflugan, egentligen? Visste du att den kan flyga i 2 kilometer i timmen och att den kan slå med vingarna 300 gånger på en sekund? Eller att en flugas ögon består av 4000 facetter. Varje facett är som ett eget öga, med lins och hornhinna! Något du kanske vet är att flugor äter sopor, men kan du fatta att flugor sitter på oss människor för att dricka? Inte blod som myggorna utan vårt svett! Lär dig allt och lite till om detta surrande småkryp! Fatta grejen med Flugor är en ny del i den roliga och enkla faktaserien om lite udda djur! Perfekt för den som är vetgirig men inte orkar ta sig igenom långa faktasjok. Härliga uppslag med tokiga skämt och små korta faktarutor stillar både skrattsuget och kunskapstörsten! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.