Fasaden (ljudbok) av Karin Ersson Ekstam, Lotta
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare)

Fasaden (Zara Stolt #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
"Fasaden" är den första, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En underhållande berättelse där mycket rör sig under ytan och där långt ifrån allt stämmer med de första intrycken. Det är i mitten av juni när Zara Stolt får ett brådskande uppdrag uppe i Mora. Hon tackar genast ja, midsommar i Dalarna låter ju inte så tokigt. Men idyllen förmörkas snart av en krypande känsla av att något inte stämmer. Vad är det egentligen för maktkamp som försiggår bland do...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare), Tegel och Hatt (annat)
Utgiven 12 December 2019
Längd 8:00
Genrer Deckare
Serie Zara Stolt
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295654
"Fasaden" är den första, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En underhållande berättelse där mycket rör sig under ytan och där långt ifrån allt stämmer med de första intrycken. Det är i mitten av juni när Zara Stolt får ett brådskande uppdrag uppe i Mora. Hon tackar genast ja, midsommar i Dalarna låter ju inte så tokigt. Men idyllen förmörkas snart av en krypande känsla av att något inte stämmer. Vad är det egentligen för maktkamp som försiggår bland doftande pioner och hemslöjdsarbeten? Och hur djupt i familjehemligheterna måste hon gräva för att hitta svaren?