Farligt avfall (ljudbok) av Kit A. Rasmussen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kit A. Rasmussen (författare), Måns Westling (berättare)

Farligt avfall (Journal X #2) ljudbok

95 kr
(0)
En kvinna har mördats och blivit slängd i en container. Polisen hittade aldrig någon skyldig, men de misstänkte en av gästerna på den bar som kvinnan brukade gå till. När Anton och Kalle pratar med gästerna på baren, får de veta något som för dem vidare till kvinnans arbetsplats – stadens återvinningscentral. Nu börjar en farlig jakt som går genom en skog, ihåliga träd och underjordiska gångar! Farligt avfall är andra boken i serien Journal X. Serien består av rafflande thrillers, som alla k...
95 kr
139 kr
Författare Kit A. Rasmussen (författare), Catharina Andersson (översättare), Måns Westling (berättare), Fredrika Siwe (annat)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 25 September 2020
Längd 0:44
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Journal X
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179871550
En kvinna har mördats och blivit slängd i en container. Polisen hittade aldrig någon skyldig, men de misstänkte en av gästerna på den bar som kvinnan brukade gå till. När Anton och Kalle pratar med gästerna på baren, får de veta något som för dem vidare till kvinnans arbetsplats – stadens återvinningscentral. Nu börjar en farlig jakt som går genom en skog, ihåliga träd och underjordiska gångar! Farligt avfall är andra boken i serien Journal X. Serien består av rafflande thrillers, som alla kan läsas oberoende av varandra. Varje berättelse utgår från de journaler över olösta kriminalfall som kriminalassistent Malm hade i sitt hus. Ett hus som brunnit ner och där Malm hittats död. Anton och hans kompis Kalle bestämmer sig för att försöka lösa fallen.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.