Far ända in i baljan (ljudbok) av Maria Nilsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Maria Nilsson Thore (författare), Astrid Lindgren (författare), Charlotta Jonsson (berättare)

Far ända in i baljan (Saltkråkan #2) ljudbok

75 kr
(0)
En ny, härlig bok om livet på Saltkråkan! En dag kommer gubben Vesterman hem med en sälunge, som Tjorven får ta hand om. Vilken lycka! Sälen döps till Moses, och han följer henne som en hund och sover i hennes rum. Ja, snart har Tjorven inte tid med Båtsman Och Stina har tur hon också, för hon får ta hand om en lammunge som måste flaskmatas. Så till slut sitter de där, Tjorven och Stina, med varsin nappflaska och varsitt gulligt djur att mata. Och Båtsman väntar troget på sin matte. Till As...
75 kr
Författare Maria Nilsson Thore (författare), Astrid Lindgren (författare), Maria Nilsson Thore (illustratör), Charlotta Jonsson (berättare), Pia Hinnerud (annat)
Utgiven 10 April 2020
Längd 0:35
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Saltkråkan
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129724653
En ny, härlig bok om livet på Saltkråkan! En dag kommer gubben Vesterman hem med en sälunge, som Tjorven får ta hand om. Vilken lycka! Sälen döps till Moses, och han följer henne som en hund och sover i hennes rum. Ja, snart har Tjorven inte tid med Båtsman Och Stina har tur hon också, för hon får ta hand om en lammunge som måste flaskmatas. Så till slut sitter de där, Tjorven och Stina, med varsin nappflaska och varsitt gulligt djur att mata. Och Båtsman väntar troget på sin matte. Till Astrid Lindgrens dråpliga och innehållsrika berättelse har Maria Nilsson Thore skapat härliga, roliga bilder med fin skärgårdskänsla.