Fångarna vid giftiga havet (ljudbok) av Michael
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michael Dahl (författare), Joakim Sædén (berättare)

Fångarna vid giftiga havet (Flykten från planeten Alcatraz) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Zak och Erro gömde sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en spännande rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz – den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna. Det som började som ett ofarligt men spännande äventyr, blir snart en lång kamp för att kunna återvända hem. Efter ett misslyckat flyktförsök tar vakterna för dem till Giftiga havet, där de låser in dem i burar. Hur ska de ta sig loss, och hur ska de kunna ta sig bort från Giftiga havet? Dett...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Michael Dahl (författare), Catharina Andersson (översättare), Joakim Sædén (berättare), Shen Fei (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 26 Februari 2022
Längd 0:08
Genrer 9-12 År, Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179875046
Zak och Erro gömde sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en spännande rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz – den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna. Det som började som ett ofarligt men spännande äventyr, blir snart en lång kamp för att kunna återvända hem. Efter ett misslyckat flyktförsök tar vakterna för dem till Giftiga havet, där de låser in dem i burar. Hur ska de ta sig loss, och hur ska de kunna ta sig bort från Giftiga havet? Detta blir vännernas farligaste äventyr någonsin … Boken är genomillustrerade i fyrfärg. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.