Fångarna på slottet (ljudbok) av Johan Unenge,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Fångarna på slottet (Hotell Gyllene Knorren #18) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Tevekaos och kändisar på Sveriges galnaste hotell! Humorexperterna Måns Gahrton och Johan Unenge presenterar återigen ett skrattframkallande äventyr i sin uppskattade serie om hotell Gyllene knorren. Äntligen verkar lyckan vända för familjen Rantanen som driver hotell på landsbygden. En teveproducent har bokat hela hotellet för att spela in en ny säsong av sitt superpopulära familjeprogram ”Fångarna på slottet”. Klirr i kassan och fullt av gäster i rummen när kändisarna checkar in. Eller fu...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (illustratör), Katarina Ewerlöf (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 Oktober 2019
Längd 1:50
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 18
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273904
Tevekaos och kändisar på Sveriges galnaste hotell! Humorexperterna Måns Gahrton och Johan Unenge presenterar återigen ett skrattframkallande äventyr i sin uppskattade serie om hotell Gyllene knorren. Äntligen verkar lyckan vända för familjen Rantanen som driver hotell på landsbygden. En teveproducent har bokat hela hotellet för att spela in en ny säsong av sitt superpopulära familjeprogram ”Fångarna på slottet”. Klirr i kassan och fullt av gäster i rummen när kändisarna checkar in. Eller fullkomligt kaos? "Fångarna på slottet" är den artonde fristående delen i serien om den charmiga familjen Rantanen och deras knasiga hotell.