Familjegraven (ljudbok) av Katarina Mazetti
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Mazetti (författare), Gunilla Röör (berättare), Stefan Sauk (berättare), Anna-Lotta Larsson (berättare)

Familjegraven ljudbok

129 kr
(0)
450 000 svenskar har läst Grabben i graven bredvid och över en miljon har sett filmen om bibliotekarien Desirée och bonden Benny! Hur gick det sen, undrar vi alla. Tre försök att få barn lovade de varandra. Gick det inte var det slut för evigt. Blev det något, ja, då... Katarina Mazetti rycker med sig läsaren in i en oavbrutet underhållande och träffsäker relationsroman. Desirée: "Jäkla Benny, han vet vilka knappar han ska trycka på! Nuförtiden tänker jag på sex hela dagarna, det måste var...
129 kr
Författare Gunilla Röör (berättare), Katarina Mazetti (författare), Stefan Sauk (berättare), Anna-Lotta Larsson (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 31 Oktober 2008
Längd 4:31
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170363757
450 000 svenskar har läst Grabben i graven bredvid och över en miljon har sett filmen om bibliotekarien Desirée och bonden Benny! Hur gick det sen, undrar vi alla. Tre försök att få barn lovade de varandra. Gick det inte var det slut för evigt. Blev det något, ja, då... Katarina Mazetti rycker med sig läsaren in i en oavbrutet underhållande och träffsäker relationsroman. Desirée: "Jäkla Benny, han vet vilka knappar han ska trycka på! Nuförtiden tänker jag på sex hela dagarna, det måste vara östrogenturbulensen. Benny: "Jag kan inte släppa dej igen!" sa jag till sist. "Jag säljer kojävlarna till kebab och kommer och bor på din vårdavdelning till lägenhet. Du kan ha mej som husdjur".