Faller fritt som i en dröm (ljudbok) av Leif GW
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Leif GW (författare), Peter Andersson (berättare)

Faller fritt som i en dröm (Välfärdsstatens fall #3) ljudbok

95 kr
(1)
Det är den 15 augusti 2007 och måttet är rågat för Lars Martin Johansson, chef för rikskriminalen. Han tänker lösa Palme-mordet. I hemlighet samlar han de vassaste medarbetarna och tillsammans börjar de med fräscha ögon gå igenom det omfattande utredningsmaterialet. Christer Pettersson är inte Palme-mördaren. Det slås snabbt fast. Ett nytt överraskande spår växer istället fram. Men går sanningen att offentliggöra? Faller fritt som i en dröm (2007) är den sjätte romanen om Lars Martin Johan...
95 kr
65 kr
Författare Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Leif GW (författare), Peter Andersson (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 oktober 2007
Längd 16:48
Genrer Deckare
Serie Välfärdsstatens fall
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173481434
Det är den 15 augusti 2007 och måttet är rågat för Lars Martin Johansson, chef för rikskriminalen. Han tänker lösa Palme-mordet. I hemlighet samlar han de vassaste medarbetarna och tillsammans börjar de med fräscha ögon gå igenom det omfattande utredningsmaterialet. Christer Pettersson är inte Palme-mördaren. Det slås snabbt fast. Ett nytt överraskande spår växer istället fram. Men går sanningen att offentliggöra? Faller fritt som i en dröm (2007) är den sjätte romanen om Lars Martin Johansson och den avslutande delen i trilogin som inleddes med de enorma framgångarna Mellan sommarens längtan och vinterns köld (2002) och En annan tid, ett annat liv (2003).