En tjej att klicka bort (ljudbok) av Johan Unen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (berättare), Ellen Fjæstad (berättare)

En tjej att klicka bort (Nya Eva & Adam #2) ljudbok

65 kr
(0)
Adam och Eva har kyssts! På riktigt! Men Adam tänker ändå hålla sig borta. Aldrig mer tjejer, det har han lovat sig själv! Inte efter det där som hände förut, när han var kär i Molly. Molly, som fortsätter att höra av sig trots att Adam har klickat bort henne gång på gång... Efter TV-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfa...
Ljudbok 65 kr E-Bok 45 kr
Författare Johan Unenge (författare), Johan Unenge (illustratör), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (författare), Måns Gahrton (berättare), Ellen Fjæstad (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 19 September 2016
Längd 1:57
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176512845
Adam och Eva har kyssts! På riktigt! Men Adam tänker ändå hålla sig borta. Aldrig mer tjejer, det har han lovat sig själv! Inte efter det där som hände förut, när han var kär i Molly. Molly, som fortsätter att höra av sig trots att Adam har klickat bort henne gång på gång... Efter TV-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfarande de eviga frågorna: Hur vet man att man är kär? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär? När det är dags för friidrottstävling med gamla laget kan Adam inte tacka nej. Trots att Molly kanske kommer att vara där. Eva har förresten också bättre saker för sig. Sebbe i klassen vill att hon och Annika ska uppträda med honom på klassmiddagen! Så varför har de alltid så roligt tillsammans, även om det bara handlar om att plocka skräp eller att sälja korv för klasskassan? Läs också: Huvudet fullt av dig, Anti-killpakt och Att vara eller inte vara kompis.