Ett vakande öga (ljudbok) av Fredrik T. Olsson,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Fredrik T. Olsson (författare), Fredrik T (författare), Fredrik T Olsson (författare), Stefan Sauk (berättare)

Ett vakande öga (William Sandberg #2) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Strömmen slås ut i stora delar av Sverige. Över hela världen utsätts viktiga mål för elektroniska attacker. Och den nyligen avskedade kryptologen William Sandberg grips av sina egna forna kolleger, misstänkt för att ligga bakom dåden. I Ett vakande öga möter vi William och Christina Sandberg tre år före händelserna i Slutet på kedjan. Deras tjugoåriga dotter Sara är spårlöst försvunnen, William är nedbruten, härjad och avstängd från sitt jobb på försvarshögkvarteret, och Christina har för...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Fredrik T. Olsson (författare), Stefan Sauk (berättare), Nils Olsson (annat), Fredrik T (författare), Fredrik T Olsson (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 21 Juli 2016
Längd 22:13
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176512425
Strömmen slås ut i stora delar av Sverige. Över hela världen utsätts viktiga mål för elektroniska attacker. Och den nyligen avskedade kryptologen William Sandberg grips av sina egna forna kolleger, misstänkt för att ligga bakom dåden. I Ett vakande öga möter vi William och Christina Sandberg tre år före händelserna i Slutet på kedjan. Deras tjugoåriga dotter Sara är spårlöst försvunnen, William är nedbruten, härjad och avstängd från sitt jobb på försvarshögkvarteret, och Christina har för sista gången släppt sina nycklar genom brevlådan och flyttat ut. När så det svenska strömavbrottet visar sig vara ett i en lång rad liknande attacker världen över, blir Williams enda sätt att rentvå sig att själv försöka hitta vem eller vilka som ligger bakom. Men vem är det som följer honom för varje steg han tar? Vad vet försvaret som de inte berättar? Och varför verkar Sara ha med händelserna att göra? Med privatlivet i upplösning och anklagad för terrorbrott han inte begått, måste William hitta den verkliga källan till attackerna innan samhället slås i spillror. På var sitt håll inleder han och Christina en desperat jakt på sanningen – en jakt som tvingar dem båda att möta sina egna mörkaste minnen. Ett vakande öga är en spänningsroman om det moderna samhällets sårbarhet, sökandet efter mening, och om vad det egentligen betyder att vara vid liv.