Ett stulet liv (ljudbok) av Jaycee Dugard
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jaycee Dugard (författare), Anna-Carin Henricsson (berättare)

Ett stulet liv ljudbok

149 kr
(0)
Jaycee Lee Dugard kidnappades på väg till skolbussen i juni 1991, inom synhåll från hemmet i South Lake Tahoe i Kalifornien. Bortförandet skedde mitt framför ögonen på hennes styvfar som förtvivlat försökte cykla ifatt bilen som Jaycee tvingats in i. Detta var den mardrömslika inledningen på ett försvinnande och en gåta som skulle som skulle förbli olöst i 18 år. I augusti 2009 klev Jaycee Dugard och hennes två döttrar tillsammans med en man vid namn Phillip Craig Garrido in på kontoret hos...
149 kr
Författare Jaycee Dugard (författare), Anders Timrén (annat), Lars Ahlström (översättare), Anna-Carin Henricsson (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 20 November 2019
Längd 6:48
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113101866
Jaycee Lee Dugard kidnappades på väg till skolbussen i juni 1991, inom synhåll från hemmet i South Lake Tahoe i Kalifornien. Bortförandet skedde mitt framför ögonen på hennes styvfar som förtvivlat försökte cykla ifatt bilen som Jaycee tvingats in i. Detta var den mardrömslika inledningen på ett försvinnande och en gåta som skulle som skulle förbli olöst i 18 år. I augusti 2009 klev Jaycee Dugard och hennes två döttrar tillsammans med en man vid namn Phillip Craig Garrido in på kontoret hos en övervakare i Kalifornien. Deras underliga beteende väckte misstankar, som så småningom ledde fram till det ofattbara avslöjandet: att det var den sedan 18 år försvunna Jaycee som dykt upp på kontoret. Jaycee Dugards egen historia, som hon skriver själv, liknar en sorts ond, modern folksaga - det fasansfulla är att den är alldeles sann.