Ett krossat hjärta (ljudbok) av Geir Tangen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Ett krossat hjärta (Haugesund-serien) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
I den andra kriminalromanen i serien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll har de två just hämtat sig efter jakten på seriemördaren ”Maestro” när de dras in i ett nytt fall. En ung flicka hittas mördad efter en fest i Haugesunds finare villaområden. Polisutredningen leder in i en ungdomsvärld ingen kunnat föreställa sig: en dödlig cocktail av högerextremism, droger och sexuellt experimenterande. Och mitt i alltihop befinner sig Viljars son. För sjuttonårige A...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 April 2019
Längd 13:35
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271238
I den andra kriminalromanen i serien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll har de två just hämtat sig efter jakten på seriemördaren ”Maestro” när de dras in i ett nytt fall. En ung flicka hittas mördad efter en fest i Haugesunds finare villaområden. Polisutredningen leder in i en ungdomsvärld ingen kunnat föreställa sig: en dödlig cocktail av högerextremism, droger och sexuellt experimenterande. Och mitt i alltihop befinner sig Viljars son. För sjuttonårige Alexander Gudmundsson är avståndet mellan himmel och helvete kort och varje steg kan leda ner i avgrunden.