Ett krossat hjärta (ljudbok) av Geir Tangen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Ett krossat hjärta (Haugesund-serien) ljudbok

85 kr Tidigare pris: 89 kr
(0)
I den andra kriminalromanen i serien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll har de två just hämtat sig efter jakten på seriemördaren ”Maestro” när de dras in i ett nytt fall. En ung flicka hittas mördad efter en fest i Haugesunds finare villaområden. Polisutredningen leder in i en ungdomsvärld ingen kunnat föreställa sig: en dödlig cocktail av högerextremism, droger och sexuellt experimenterande. Och mitt i alltihop befinner sig Viljars son. För sjuttonårige A...
85 kr Tidigare pris: 89 kr
65 kr
Författare Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 April 2019
Längd 13:35
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271238
I den andra kriminalromanen i serien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll har de två just hämtat sig efter jakten på seriemördaren ”Maestro” när de dras in i ett nytt fall. En ung flicka hittas mördad efter en fest i Haugesunds finare villaområden. Polisutredningen leder in i en ungdomsvärld ingen kunnat föreställa sig: en dödlig cocktail av högerextremism, droger och sexuellt experimenterande. Och mitt i alltihop befinner sig Viljars son. För sjuttonårige Alexander Gudmundsson är avståndet mellan himmel och helvete kort och varje steg kan leda ner i avgrunden.