Ett julmirakel om dagen. Del 1 (ljudbok) av Pop
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Poppy Alexander (författare), Daniella Mendel-Erik (berättare)

Ett julmirakel om dagen. Del 1 (Ett julmirakel om dagen #1) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Varje lördag i december säljer Kate julgranar utanför ett varuhus - på chefens order klädd som "sexig tomtenisse". Lönen är dålig, hon fryser och vill mycket hellre vara hemma med sonen Jack. Hon vill att de ska få en riktig jul i år. En glad jul. En sådan som de alltid firade tidigare, innan Jacks pappa dog. Vad Kate behöver är inget mindre än ett julmirakel, om hon så ska behöva styra upp det själv. Trots att Kate planerar tiden fram till jul in i minsta detalj kan hon inte råda över det o...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Poppy Alexander (författare), Katarina Jansson (översättare), Emma Graves (annat), Daniella Mendel-Erik (berättare)
Förlag Tiden förlag
Utgiven 2 December 2018
Längd 2:30
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151500546
Varje lördag i december säljer Kate julgranar utanför ett varuhus - på chefens order klädd som "sexig tomtenisse". Lönen är dålig, hon fryser och vill mycket hellre vara hemma med sonen Jack. Hon vill att de ska få en riktig jul i år. En glad jul. En sådan som de alltid firade tidigare, innan Jacks pappa dog. Vad Kate behöver är inget mindre än ett julmirakel, om hon så ska behöva styra upp det själv. Trots att Kate planerar tiden fram till jul in i minsta detalj kan hon inte råda över det oväntade. Och när stans ensammaste mamma stöter på stans ensammaste man, den sorgsne och vackre Daniel, finns det kanske en chans att rädda julen för dem allihop ... Följ Kate, Jack och Daniel i en nedräkning varje dag fram till jul! Ett julmirakel om dagen är en serie i fyra delar. Del 1.