Ett högt pris (ljudbok) av Donna Leon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Donna Leon (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Ett högt pris (Kommissarie Brunetti #20) ljudbok

89 kr
(1)
Donna Leons tjugonde Brunetti-deckare är här! Jakten på gärningsmannen leder som alltid in i det mytomspunna Venedigs mörkaste vrår. En ung kvinna återvänder från semestern och hittar sin granne, en äldre dam, död på golvet. Troligen har hon drabbats av hjärtinfarkt. Kommissarie Brunetti bestämmer sig för att undersöka saken närmare. Snart upptäcker han att den äldre kvinnan har varit engagerad i en kvinnojour. Och att hennes lägenhet har fungerat som fristad för misshandlade och utnyttjade ...
89 kr
65 kr
Författare Donna Leon (författare), Anders Timrén (annat), Ing-Britt Björklund (översättare), Magnus Roosmann (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 20 Februari 2020
Längd 10:00
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 20
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273225
Donna Leons tjugonde Brunetti-deckare är här! Jakten på gärningsmannen leder som alltid in i det mytomspunna Venedigs mörkaste vrår. En ung kvinna återvänder från semestern och hittar sin granne, en äldre dam, död på golvet. Troligen har hon drabbats av hjärtinfarkt. Kommissarie Brunetti bestämmer sig för att undersöka saken närmare. Snart upptäcker han att den äldre kvinnan har varit engagerad i en kvinnojour. Och att hennes lägenhet har fungerat som fristad för misshandlade och utnyttjade kvinnor. Övertygad om att detta är den viktigaste ledtråden i utredningen om dödsfallet börjar han söka svar. Och stöter på en historia som sträcker sig årtionden bakåt i tiden. En historia fylld av kärlek, lögner och bedrägeri.