Ett fall på Capri (ljudbok) av Anders De la Mot
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anders De la Motte (författare), Anette de la Motte (författare), Gunilla Leining (berättare)

Ett fall på Capri (Mord under solen #1) ljudbok

Pris 149 kr
(1)
Sol, hav, mat, vin – och så ett mystiskt dödsfall. Historieläraren Hugo Lind reser på en mat- och kulturresa till Capri tillsammans med en grupp andra nordbor. Arrangör är Belmonte Travels med den kluriga Lara i spetsen. Stämningen är hög och gruppen njuter av allt som paradiset har att erbjuda. Men en skugga faller över idyllen då en kropp hittas i vattnet nedanför den beryktade Salto Tiberio-klippan. Vem är den döde, och varför har personen en Belmonte Travels-broschyr i fickan? Har en...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anders De la Motte (författare), Anette de la Motte (författare), Nils Olsson (annat), Gunilla Leining (berättare)
Utgiven 22 Maj 2024
Längd 12:00
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137509471
Sol, hav, mat, vin – och så ett mystiskt dödsfall. Historieläraren Hugo Lind reser på en mat- och kulturresa till Capri tillsammans med en grupp andra nordbor. Arrangör är Belmonte Travels med den kluriga Lara i spetsen. Stämningen är hög och gruppen njuter av allt som paradiset har att erbjuda. Men en skugga faller över idyllen då en kropp hittas i vattnet nedanför den beryktade Salto Tiberio-klippan. Vem är den döde, och varför har personen en Belmonte Travels-broschyr i fickan? Har en orm smugit sig in i paradiset och är det rentav någon bland resenärerna som inte är på ön enbart för att uppleva livets goda? ”Ett fall på Capri” är första delen i Anders och Anette de la Mottes nya pusseldeckarserie ”Mord under solen”.