Ett fall mot döden (ljudbok) av Randi Fuglehaug
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Randi Fuglehaug (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Ett fall mot döden (Vestlandsserien) ljudbok

125 kr
(0)
Ett fall mot döden är en spännande och underhållande deckare som utspelar sig bland fjäll och fjordar på det norska Vestlandet. Under en uppvisning störtar en fallskärmshoppare till marken inför hundratals chockade åskådare. Undersökningar visar att någon har saboterat småbarnsmamman Veslemøy Lilands fallskärm, och den tragiska olyckan förvandlas till mord. Vem vill ta hennes liv – och varför? Journalisten Agnes Tveit har just återvänt från Oslo och börjat arbeta på lokaltidningen i sin hem...
Ljudbok 125 kr E-Bok 145 kr
Författare Randi Fuglehaug (författare), Sofia Nordin (översättare), Katarina Ewerlöf (berättare), Niklas Lindblad (annat)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 10 Juni 2021
Längd 10:02
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170286179
Ett fall mot döden är en spännande och underhållande deckare som utspelar sig bland fjäll och fjordar på det norska Vestlandet. Under en uppvisning störtar en fallskärmshoppare till marken inför hundratals chockade åskådare. Undersökningar visar att någon har saboterat småbarnsmamman Veslemøy Lilands fallskärm, och den tragiska olyckan förvandlas till mord. Vem vill ta hennes liv – och varför? Journalisten Agnes Tveit har just återvänt från Oslo och börjat arbeta på lokaltidningen i sin hemstad. När hon börjar forska i fallet upptäcker hon snart att den idylliska staden Voss döljer mörka hemligheter. Ett fall mot döden är en kriminalroman om nära vänskap och djupa svek, om att bryta upp och att återvända.